Nu får jag pikar både från jobbet och dagis om att vi är dåliga på att uppdatera bloggen. Här kommer en uppdatering, håll till godo 🙂

Det löper på bra med huset. Vi har haft byggmöte med elektriker och snickare och det kändes bra. De tyckte att det mesta ändringarna var rätt vanliga och förståerliga. De såg bara lite undrande ut när vi ville göra hål under överskåpen i köket och sätta extra eluttag där inne, när vi ville ha lite extra parkettgolv och lägga under flipperspelet och när vi ville göra ett tvättnedkast från klädkammaren med hål rakt ner i tvättstugan.

Tvättnedkastet är redan inköpt och ser ut så här

Det var inte det lättaste att hitta ett snyggt tvättnedkast men det här hittade vi på Örby Maskin. Tänk va skönt om alla i familjen lär sig att slänga tvätten där den ska vara 🙂

Jochum har även pratat ett par gånger med rörmokaren och vi har diskuterat var vattenutkast ska sitta (dvs munstycket till vattenslangen), vilken sorts handdukstork vi ska ha och var de ska sitta, vi tog bort ett element från Jacobs rum (det hamnade vid hans säng) osv.

I morgon ska vi ut till bygget och prata med snickarna igen och kolla hur det går för dem. På fredag planerar de att ha gipsväggarna klara på övervåningen så ska man ändra något får man vara snabb.

Det börjar också bli dags att beställa kakel. I badrummet på nedervåningen så kommer väggar och golv att se ut så här
(foto från http://www.enmammasdag.com/weronica )

Det blir svart/vitt matt golv, 20×20 cm. Väggarna blir vita plattor 20×20 cm (troligtvis blanka) med grå fog.